Парти – среща: Пролетно Пробуждане и Ново Начало

Парти – среща: Пролетно Пробуждане и Ново Начало
Map Unavailable

Дата/Час
Дата - 21/03/2017
19:00 - 23:30

Място
DaDA Cultural Bar

Категории


Здравейте, приятели!
Каним ви на 21. 03. 2017г. от 19 ч. да отбележим заедно началото на пролетта с вдъхновяваща парти – среща.
Отново ще се заредим с настроение и позитивна енергия от срещата и забавните преживявания с прекрасните приятели и почитатели на КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ“. Ще повдигнем своя дух, креативност и мотивация с една интересна тема: ”Да посеем заедно семето на успеха с правилното целеполагане!“, част от тематичната поредица лекции – дискусии, под мотото „ТВОРИМ СВОЕТО ЩАСТИЕ С ВДЪХНОВЕНИЕ“.

 

Носете мечтите със себе си! Ще ги превърнем в реално достижими цели, със срок и посока. Ще получим важни насоки как да въведем хармония между целите, ценностите и вярванията ни, за да се чувстваме щастливи!

Ще поговорим за:

  • Изкуството на ефективното целеполагане.
  • КАКВО са целите?
  • ЗАЩО да си поставяме цели?
  • КАК да си поставяме цели?
  • Защо и как целите могат да бъдат извор на сигурност, напътствие и сила, вътрешна мотивация за действие, отправна позиция за избор на действия?

Правилните стъпки към успешното целеполагане, които ще ни помогнат да стъпим на своя собствен път на успеха, щастието и вдъхновението, ще ни посочи една прекрасна и вдъхновяваща дама, поела смело по пътя на промяната, следвайки сърцето и мечтите си. Ели Орачева – енергична и усмихната жена, толерантна съпруга и вдъхновяваща майка на 2 деца. В търсене на своята уникалност, тя е преминала през различни курсове и обучения за личностно развитие, йога, Хюман дизайн, НЛП, емоционална интелигентност, рейки, цветотерапия. След 14 години като специалист в сферата на финансите, тя открива и развива своя потенциал в комуникацията с хората и в умението си да ги мотивира и вдъхновява.

Ели ще ни изясни защо е толкова важно да си поставяме цели, как да ги следваме с ентусиазъм и отдаденост, за да се чувстваме удовлетворени от себе си, от взаимоотношенията си, от живота който живеем. Тя вярва, че здравето, щастието и благополучието са нашето естествено състояние, когато следваме сърцето си и развиваме уникалността си, следвайки своето вдъхновение.

 

След ценните теоретични и практически познания и споделения опит на нашия специален гост Ели Орачева, както винаги ще поиграем и потанцуваме. Ще се насладим отново на традиционния вече отворен урок по Кизомба за начинаещи, с нашите приятели, професионалните танцьори Оги и Стели!

 

       Домакин на събитието:
КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ“ – обединяващо пространство на Приятелство, Любов и Вдъхновение, стимулиращо личностн творческа изява, общуване и споделеност, взаимопомощ и забавление на ОБЩНОСТ от интелигентни и позитивни личности с разностранни интереси и грижа за своето духовно, културно и личностно развитие, здравословен начин на живот и пълноценни взаимоотношения.


Запазете си вторник вечер, на 21-ви март! Очакваме ви!
Стартираме в 19:00 часа
Мястото : DaDA Cultural Bar
ул. “Георги Бенковски” 10
Вход: 10 лв. 

Напомняме, че притежателите на Членскa картa ползват 20% отстъпка от всички събития на Клуб “Вдъхновение”.