Парти “ЛЮБОВ И ВИНО”

Парти “ЛЮБОВ И ВИНО”
Map Unavailable

Дата/Час
Дата - 17/02/2017
19:00

Място
Зала 1

Категории


Здравейте, приятели на КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ”!
Добре дошли на февруарското ни парти „ЛЮБОВ И ВИНО”!
Нека заедно да празнуваме Любовта и удоволствието от живота!
Любовта и виното, които ни опияняват и вдъхновяват, вливат в душите ни сила и смелост, настроение, ентусиазъм и страст към живота…
Нека споделим енергията на Любовта, радостта от срещата с приятели и нови запознанства, в топла атмосфера със споделени усмивки.
 
Любовта е онази сладка магия, която ни кара да летим, да изразим себе си във вихъра на танца и игрите, с удоволствие и страст…
Любовта е усещането за свъраност, в която всеки се чувства приет и свободен да прояви своя уникален дух и талант.
Ще се вдъхновим с урока по Кизомба на Оги и Стели, с веселите съревнования, интересната програма и наградите, които сме подготвили. И разбира се с чаша вино или две ще повишим градуса на настроението, ще се стоплим и забавляваме в прекрасната зимната вечер.
Вече познавате „духа”, който ни свързва в Клуб „Вдъхновение“. Станете част от нашето вдъхновяващо парти, изпълнено с чудесни емоции, приятна музика и вихрени танци, игри и забавление! Доведете и приятели!
 
Какво е Кизомба? Кизомба е танц, произхождащ от Африка. Музиката е с бавен ритъм, чувствена и романтична. Танцът се гради на основата на близостта и доверието между партньорите – мъжът води уверено и нежно, а дамата затваря очи и го следва леко и грациозно. В Кизомба, енергията и усещането са насочени навътре в двойката, това е „вътрешен танц“, а не е експресивен и атрактивен за наблюдателите като, например, латино танците. Кизомба е чувствен танц! Веднъж постигнато доверие в двойката, то дава свободата на мъжа да импровизира върху различните инструменти, вокали, паузи и акценти в музиката и сякаш да „разказва“ на дамата уникална приказка, в която тя да се потопи. Така, два танца никога не са еднакви, дори танцувани от една и съща двойка, върху една и съща песен – всеки път се получава танц с различна интерпретация.
Специални гости за нашия Кизомба урок, които ще ни поведат в магия от нежност и страст, са професионалните танцьори Оги и Стели.
 
КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ“ – обединяващо пространство на Приятелство, Любов и Вдъхновение, стимулиращо личностна и творческа изява, общуване и споделеност, взаимопомощ и забавление на ОБЩНОСТ от интелигентни и позитивни личности с разностранни интереси и грижа за своето духовно, културно и личностно развитие, здравословен начин на живот и пълноценни взаимоотношения.
 
Запазете си петък вечер, 17-ти февруари още от сега!
Очакваме ви!
Стартираме в 19 ч.
Мястото : Зала 1, бул. “Александър Дондуков” № 11
 
Вход: 8 лв. – с предварително закупуване на билет от представител на Клуб Вдъхновение, чрез формата за регистрация на сайта на клуба: clubvdahnovenie.com или с регистрация на имейл: clubvdahnovenie@gmail.com
Вход: 12 лв. – в деня на събитието
В цената са включени вино, безалкохолни напитки….
 
За контакти:
Цветомира Апостолова, моб.тел.: 0889 898 845
Анета Колева, моб.тел.: 0887 604 449