Любовни илюзии

Любовни илюзии
Map Unavailable

Дата/Час
Дата - 06/04/2017
18:30 - 23:30

Място
Ул. "Църноок" 5

Категории


Екипът на КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ“ ви кани в своята позитивна атмосфера на априлската ни парти – среща, с вдъхновяващи приятелски разговори, танци и игри. Ще поговорим за Любовта и за любовните илюзии, които ни пречат да привлечем мечтания от нас партньор или да се свържем по-пълноценно и да се чувстваме обичани и щастливи. Заедно с нашия специален гост Дарина Гаврилова ще си поговорим и ще обсъдим важни въпроси:

Помагат или пречат илюзиите в любовта, и до колко?
Познаваме ли себе си и истинските си желания?
Забелязваме ли човека срещу нас такъв какъвто е и готови ли сме за него?
Позволяваме ли си да сме себе си с него?
Имат ли допирни точки желанията и реалността ни?
Как се чувстваме във всичко това?
Може ли да стане по-добре?
Готови ли сме да положим усилия и направим нещо по-различно, за да постигнем лелеяната любов?
Ако да, то заповядайте на една по-различна вечер, на която под формата на игра да научим още нещо за себе си с което да си помогнем в постигането на желаното. Ще включим и нестандартни подходи за себепознание, за да стане още по-интересно!
Подходящо е за всеки търсещ любовта, срещнал я вече, разминал се или още мечтаещ я.
Ще завършим, както винаги с чудесно настроение и много танци.
Очакваме ви, за си поговорим и да се забавляваме заедно, с настроение и чудесни възможности за ценни запознанства и приятелства!

Като развиваме уменията си ДА СЕ СВЪРЗВАМЕ със себе си и с другите, ние сме по-успешни, щастливи и удовлетворени във взаимоотношенията.

 

Нашият специален гост: Дарина Гаврилова – консултант личностно развитие. От 2010 година изследва, учи и употребява както за себе си така и в полза на другите, своя опит и знания. Среща се с много техники – меридианни, визуални, дихателни, игрови, вербални… и всички те са практично ориентирани така, че всеки да може, без специални условия или помощни средства, да прилага сам или в група, самостоятелно или под ръководството ѝ на опитен консултант. Сертифициран ТЕС, ПМ, ПЕАТ, ACCESS Body Talk практик. Тръгнала от справяне с предизвикателствата на собствения си живот, Дарина Гаврилова следва доказало качеството си обучение и квалификация и практикува с жар методите на енергийната психология, като продължава да се усъвършенства във всекидневната си практика на консултант на хора с най-различни житейски предизвикателства.
https://jivnali.net/category/споделено/с-няколко-думи-за/

 

КЛУБ „ВДЪХНОВЕНИЕ“ е обединяващо пространство на Приятелство, Любов и Вдъхновение, стимулиращо личностна и творческа изява, общуване и споделеност, взаимопомощ и забавление на ОБЩНОСТ от интелигентни и позитивни личности с разностранни интереси и грижа за своето, духовно, културно и личностно развитие, здравословен начин на живот и пълноценни взаимоотношения.
Ние се вдъхновяваме и подкрепяме ЗАЕДНО, за да откриваме отговорите в нас, да осъзнаем и заявим ясно пред другите, собствената ни истина за душевна хармония и баланс.

За регистрация и записване:
Email: clubvdahnovenie@gmail.com   или
чрез формата за регистрация в сайта на клуба: clubvdahnovenie.com

Къде: Ул. “Църноок” 5
Кога: 6 април 2017
Начало: 18.30 часа
Вход: 12 лева

Напомняме, че притежателите на Членска карта ползват 20% отстъпка от всички събития на Клуб “Вдъхновение”.