Партньори

 

Д-р Ани Димитрова

Аз се казвам Ани и по професия съм зъболекар. Но след повече от 20 години работа по зъбите на моите пациенти, аз почувствах нужда да променя живота си. Винаги ме е интересувало здравето и начините да го поддържаме и пазим, преди да сме го изгубили безвъзвратно. А и самата аз страдах от дългогодишна хронична болка в кръста, която ме спираше да живея живота, който искам. С годините постепенно се оттеглих от всякакви дейности свързани с движение. Не спортувах, не танцувах, не се забавлявах и все повече се “окръглях”. В търсене на решение на моя проблем, различно от лекарства и медицински манипулации,  на 50 години аз се оказах студентка отново!, този път в Институт за Интегративно хранене, Ню Йорк, САЩ.

В резултат на обучението ми като Здравен коуч, аз приложих върху себе си голяма част от наученото, експериментирайки с храната, хранителните си навици, начина си на мислене и отношението си към здравословния проблем, който имах; овладях методи за справяне с емоционалните травми и енергийния дисбаланс, до който те водят. В резултат аз се освободих от болката, мъчеща ме 20 години и като обобщение на опита, който натрупах работейки върху себе си и с други хора, на които помогнах, аз създадох моята “Система от 7 стъпки към перфектно здраве и вълнуващ живот”.  Постепенно осъзнах, че това знание не е само за мен, а мога да помагам и на други хора да открият какво ги разболява и какво ги прави здрави, да ги преведа през стъпките на моята система за перфектно здраве, да ги подкрепям в промените, които решат да въведат в начина си на живот, храненето, средата, в която живеят, в начина си на мислене и поведението си, така че да възвърнат или постигнат здравето, енергията и усещането за щастие и хармония.

Базирайки се на моята система от 7 стъпки към перфектно здраве и вълнуващ живот, аз ще ти помогна да създадеш своята лична “карта към здравето”, която ще съответства на твоите уникални тяло, начин на живот, предпочитания и цели. Научи повече за моето обучение и моят уникален подход.

Сайт: http://zdravesani.com

 

Нели Василева-Стефанова

Аз съм Нели Василева-Стефанова – основател на Babysling-bg.com и Спомнилище за родители, специалист по ранно детско развитие и личностно развитие, детски и семеен психолог, класически хомеопат, майка на две деца. Посветила съм изцяло работата си на това да подпомагам все повече деца да се раждат и израстват в здрава и хармонична среда и да порастват щастливи, уверени и осъзнати Човеци, все повече семейства да изживяват хармонични отношения с партньора и да отглеждат с радост и разбиране децата си и все повече хора да намират своя път в живота, да преодоляват трудностите и да се развиват успешно и щастливо в личния си живот, кариера и партньорски връзки.

Също така съм автор и водещ на обучения за родители, автор на статии на тема „Взаимоотношения родители-деца” и „Здравословен живот”. Чрез своята работа помагам на хората да насочат фокуса си към постигане на вътрешен баланс, здраве и хармония със себе си и с другите, за да може всеки да намери своя най-подходящ начин да живее, да действа и да постига целите си с наслада.
Мисията ми е свързана с желанието ми
 да споделя своя опит, знания и полезна информация за това как да отгледаме децата си по-лесно и в същото време по-приятно и здравословно, докато водим пълноценен, динамичен и щастлив живот.

Сайт: http://babysling-bg.com/ 

 

Лили Георгиева

Аз съм Лили Георгиева, консултант по кариерно развитие и личен брандинг, обучител и лектор, писател и мечтател, майка и просто жена, която иска да остави следа след себе си. С това, което е, и това, което прави.

Аз помагам на хора като теб да създават или да се развиват в тази дейност, компания или бизнес, в които да използват максимално силните си страни, знанията и уменията си, да бъдат себе си и да се чувстват в свои води, да оставят приноса, за който мечатят, и да получават възнаграждението, което заслужават. 

Освен това, съпътствам хората, които не са се примирили, че са поредната брънка от веригата, в това да развият автентичен личен бранд, така че да достигнат до идеалните за тях работодатели, клиенти или последователи, и да бъдат предпочитани от тях.

И съм посланик на идеята, че всеки може да е щастлив, успешен и удовлетворен в професионален план, такъв, какъвто е, без да влиза в чужди калъпи, и не за сметка на личния си живот.

Преди да започна да работя за себе си през пролетта на 2015-а, съм била 6 години учител, и 7 години експерт по подбор, обучение и развитие на хора, в международни и български компании, лидери в своя бранш. Натрупала съм около 1000 часа опит в консултиране по кариерни теми на хора от всякакво ниво, с много различни кариерни казуси, мечти  и тревоги, и съм преминала стотици часове формални и неформални обучения по професионално и личностно развитие, част от тях магистър по УЧР, GCDF (Global Career Development Facilitator), NLP практик и други.

Само ще ти кажа, че в момента се занимавам с това, което ми носи удовлетвореност и смисъл, и това, което правя най-добре. Аз свързвам хората – първо с тях самите, а после и с онези, на които могат да бъдат най-полезни в професионален план. Давам път и насока на тези хора, които искат да създадат тази кариера, която ще им носи радост и удовлетворение.

Сайт: http://lilliegeorgieva.com/

Share This:

Skip to toolbar